ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλάθι

Όροι & Προϋποθέσεις

1. Γενικές Πληροφορίες
Ο ιστότοπος www.Flydigital.gr ανήκει και τον διαχειρίζεται η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με έδρα Ικάρου 57 Πόρος, ΤΚ 71307, Ηράκλειο Κρήτης, Ελλάδα. Ο ΑΦΜ της επιχείρησης είναι 132324692 στη ΔΟΥ Ηρακλείου. Ο αριθμός ΓΕΜΗ της εταιρίας είναι 154878827000.
Για πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε:
 
Τηλέφωνο: +30 2102202851
Κινητό: +30 6942614118
Email: flydigital.cp@gmail.com
 
 
2. Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.
 
 
3. Εγγύηση
i. Το Flydigital.gr παρέχει εγγύηση και εγγυάται προστασία και για προϊόντα τρίτων (προϊόντα που δεν κατασκευάζονται ή/και συναρμολογούνται από ή για λογαριασμό του, και τα οποία το Flydigital.gr μεταπωλεί)
ii. Το Flydigital.gr παρέχει εγγύηση και εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος αποκλειστικά και μόνο για τον συγκεκριμένο σκοπό που δημιουργήθηκε.
iii. Ανωτέρα Βία Το Flydigital.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.
 
 
4. Επιστροφές
Το Flydigital.gr είναι υπεύθυνο για την παράδοση των προϊόντων με την σωστή συσκευασία. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν φτάσει στον παραλήπτη ελαττωματικό (σπασμένο) τότε είμαστε υπεύθυνοι αποκλειστικά εμείς να σας κάνουμε άμεση αντικατάσταση αφού πρώτα μας στείλετε φωτογραφίες από την συσκευασία (κούτα) και το προϊόν.
Τα προϊόντα μας (προσκλητήρια, μπομπονιέρες κλπ.) σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ειδικά για εσάς, με βάση τις δικές σας επιθυμίες και επιλογές και είμαστε βέβαιοι ότι η ποιότητά τους θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Επομένως, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι για τα προϊόντα μας που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για εσάς δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής.
Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που δεν σας ικανοποιούν (χρώμα, μέγεθος, σχήμα) τα μεταφορικά της επιστροφής τα χρεώνετε ο πελάτης.
Ο πελάτης έχει προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς για να υπαναχωρήσει και να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική του κατάσταση. Εντός 2-3 ημερών από την ημέρα παραλαβείς της επιστροφής του προϊόντος γίνεται και η επιστροφή των χρημάτων σε ένα τραπεζικό λογαριασμό που επιθυμει ο πελάτης.
Τα προϊόντα μας (προσκλητήρια, μπομπονιέρες κλπ.) σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ειδικά για εσάς, με βάση τις δικές σας επιθυμίες και επιλογές και δεν μπορεί να γίνει επιστροφή.
 
Οι υποχρεώσεις σας ως Πελάτης
Είστε υπεύθυνοι για:
• i. Την επιλογή Προϊόντος σας και την καταλληλότητά του για τους σκοπούς σας.
• ii. Διαβάζετε αναλυτικά για το προϊόν που σας ενδιαφέρει (διαστάσεις του προϊόντος και τι εμπεριέχεται στην τιμή) . Η αναλυτική περιγραφή σας κατατοπίζει πλήρως.
• iii. Τα έξοδα τηλεφώνων και ταχυδρομείου για την επικοινωνία με την εταιρεία μας, εάν χρειάζεται.
 
Προστασία προσωπικών δεδομένων:
1. Το Flydigital.gr σας ενημερώνει ότι όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα Flydigital.gr ή όταν προβαίνετε σε αγορές, είναι απαραίτητο να παρέχετε ορισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με Προσωπικά Δεδομένα, οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας αυτομάτως και θα ενσωματωθούν σε αυτοματοποιημένα αρχεία, τα οποία προηγουμένως έχουν γνωστοποιηθεί στην αρμόδια Αρχή και για τα οποία το Flydigital.gr τυγχάνει Υπεύθυνος Επεξεργασίας
2. Η συλλογή και η αυτοματοποιημένη επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων έχει σαν σκοπό την καταγραφή της συμβατικής σχέσης με το Flydigital.gr, τον έλεγχο, βελτίωση και προσαρμογή σε προτιμήσεις και επιλογές σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες και την αποστολή με ηλεκτρονικά ή παραδοσιακά μέσα διοικητικών, τεχνολογικών, οργανωτικών και / ή εμπορικών πληροφοριών για προϊόντα και υπηρεσίες του Flydigital.gr .
3. Το Flydigital.gr δεσμεύεται ότι δεν μεταβιβάζει Προσωπικά Δεδομένα σε εταιρείες ή ατομικές επιχειρήσεις εγκατεστημένες στην Ελλάδα ή σε άλλες χώρες του εξωτερικού για κανένα λόγο χωρίς την πρότερη γραπτή συγκατάθεσή σας. Χρησιμοποιεί τα στοιχεία σας μόνο για δική του χρήση και με τη σύμφωνη γνώμη σας για να σας ενημερώνει για τυχόν νέα προϊόντα, προσφορές κλπ.
4. To Flydigital.gr εγγυάται την εμπιστευτικότητα των Προσωπικών Δεδομένων, ωστόσο το Flydigital.gr μπορεί να αποκαλύψει στις αρμόδιες Δημόσιες Αρχές Προσωπικά Δεδομένα ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που κατέχει ή είναι προσβάσιμες μέσω των συστημάτων της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από κάποια εφαρμοστέα διάταξη νόμου.
5. Εσείς εγγυάστε και φέρετε την ευθύνη για την αλήθεια, ακρίβεια, εγκυρότητα, γνησιότητα, συνάφεια και προσφορότερα των Προσωπικών Δεδομένων που γνωστοποιείτε στο Flydigital.gr.
6. Το Flydigital.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να ενημερώνει τους προμηθευτές του με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων.
7. Το Flydigital.gr παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου. To Flydigital.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.
 
Τροποποίηση των όρων του παρόντος:
To Flydigital.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

Προσωποποιημένα Δώρα, Εκτυπώσεις, Προσκλητήρια | Fly Digital & Print

Προσκλητήρια και όχι μόνο για το γάμο και την βάπτιση στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς σε HD. εκτύπωση. Προσωποποιημένα δώρα (κούπες, μαξιλάρια, t-shirt, mousepad, ξύλινα) για να τους αγαπημένους σας